VG Lyfestyle heeft nu ook een fysieke winkel geopend aan de Lindenlaan 23.
VG Lyfestyle heeft nu ook een fysieke winkel geopend aan de Lindenlaan 23.

VG Lifestyle woonwinkel geopend

Algemeen

HUIZEN - VG Lifestyle heeft nu ook een winkel geopend aan de Lindenlaan 23 in Huizen.

Het bedrijf is in 2010 opgericht door de jonge ondernemer Vincent van de Groep (25). Hij is begonnen in de bloemenbranche en heeft zich daarna verder ontwikkeld in de interieurbranche.

Fysieke winkel
Waar het eerst begon met een interieuradvies- en stylingbureau in combinatie met de interieurwebshop vglifestyle.nl is er nu dus ook een fysieke winkel.

De winkelsfeer is te omschrijven als modern, luxueus, vintage look, met natuurlijke objecten zoals onder andere natuursteen, hout, vogels en tropische vlinders.

Enthousiaste reacties
"We krijgen vele enthousiaste reacties over de sfeer in de winkel en onze collectie. Mensen kunnen er terecht voor klein-meubelen, exclusieve en betaalbare woonaccessoires, maar ook voor speciale cadeauartikelen."

Als toevoeging aan de woonwinkel verkoopt VG Lyfestyle ook speciale wijnen, chocola, koffie en thee met bijhorende accessoires.

Interieuradvies
Daarnaast wordt er interieuradvies op maat gegeven. Het is mogelijk om 3D ontwerpen te laten maken en achter in de winkel  is een advies- en stalenruimte waar klanten kunnen worden geadviseerd.

Uit de krant