Afbeelding

Thema VakantieBijbelWeek 2015 is 'De Bouwplaats'

Algemeen

HUIZEN - De Kinder Evangelisatie Commissie (KEC) van de Hervormde Gemeente Huizen organiseert van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 augustus weer een VakantieBijbelWeek.

Deze activiteit is bedoeld voor alle kinderen en tieners uit Huizen en omstreken vanaf groep 3 van de basisschool tot en met de leeftijd van 13 jaar.

Inschrijven
Op dinsdag 11 augustus wordt de VakantieBijbelWeek afgetrapt bij de Zenderkerk aan de Borneolaan 30. Ter plaatse kunnen deelnemers zich inschrijven, waarna het programma wordt gestart. De deelname is kosteloos en iedereen binnen de genoemde leeftijdsgroep is van harte welkom.

Er is een apart kinder- en tienerprogramma. Het kinderprogramma is voor kinderen die na de zomer in groep 3 zitten tot en met groep 6 van de basissschool. De tienergroep bestaat uit tieners van groep 7 van de basisschool tot en met de leeftijd van 13 jaar.

'De bouwplaats'
Dit jaar is gekozen voor het thema 'De Bouwplaats'. Dit komt voort vanuit de gedachte dat de kinderen en tieners God leren kennen als de Maker van hun leven en als degene die hen wil leiden en helpen op hun levensweg.

Natuurlijk gaat tijdens de VakantieBijbelWeek de Bijbel open, maar ook worden er allerlei sportieve én creatieve activiteiten georganiseerd voor de kinderen en tieners.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.vakantiebijbelweek-huizen.nl.

Uit de krant