Bewoners van De Marke - De Meenthoek bezochten zaterdag Sail in Amsterdam.
Bewoners van De Marke - De Meenthoek bezochten zaterdag Sail in Amsterdam.

Genietweekeinde voor bewoners De Marke

Algemeen

HUIZEN - Bewoners van De Marke - De Meenthoek hebben een weekeinde achter de rug waar ze erg van hebben genoten.

Op zaterdag gingen ze naar Sail. "Prachtig weer, mooie boten en een voortreffelijke service en welkom van de dames en heren van het Rode Kruis." Zondag stond er een diner dansant op het programma in het verzorgingstehuis zelf.

Gesponsord
De bustocht naar Sail werd gesponsord door de Handelsbanken. Personeelsleden van de Handelsbanken waren mee ter begeleiding.

"Tien uur vertrok de boot en het was nog erg rustig op het water. Aan boord kregen we koffie, thee en een heerlijke gevulde koek. Ook werd er een lunchpakket aangeboden door de Rotary Nieuwendam."

Het werd wel wat later dan bedoeld, want tegen twaalven 's middags waren de bewoners pas weer terug bij de bus en kregen ook nog te maken met een file onderweg. Om twee uur 's middags was iedereen weer terug.

Diner Dansant
Zondag konden de bewoners genieten van het optreden tijdens het diner dansant. Dit werd mogelijk gemaakt door Dansschool Dance Point uit Huizen onder leiding van Meerthe van de Voort. "Het was swingen geblazen en genieten van de prachtige jurken natuurlijk."

De Marke - De Meenthoek is erg blij met iedereen die dit soort dingen mogelijk maakt. "Het is voor de bewoners de gelegenheid om ook te genieten van wat er buiten hun verzorgingstehuis gebeurt: zo blijven ze midden in de samenleving staan."

Uit de krant