Zuidvogels tegen SDO werd een gelijkspel.

Zuidvogels gelijk tegen SDO in beker

Algemeen

HUIZEN - Zuidvogels heeft gisteren de tweede bekerwedstrijd gelijk gespeeld tegen SDO. De eindstand was 2-2.

Ondanks de regen waren er toch nog veel mensen komen kijken naar de bekerwedstrijd. Zij zagen een pittige wedstrijd waarbij van alles gebeurde.

Stevige duels
In de eerste helft werden de stevige duels voornamelijk gewonnen door Zuidvogels. SDO was in het eerste kwartier de bovenliggende partij, daarna Zuidvogels met veel overtredingen.

Dit resulteerde in de 35ste minuut in de eerste goal van Zuidvogels. Net voor rust, in de 44ste minuut, kwam SDO op gelijke hoogte.

Gemotiveerd
SDO kwam zeer gemotiveerd uit de kleedkamer voor de tweede helft en scoorde 7 minuten later 2-1 en was oppermachtig in die tweede helft.

In plaats van de voorsprong uit te breiden schoot Zuidvogels in de 87ste minuut de gelijkmaker in en werd de eindstand 2-2.

Bovenaan
Zuidvogels staat nu met twee gespeelde wedstrijden en 4 punten bovenaan in deze poule, want SDO had eerder tegen Purmersteijn gelijk gespeeld.

Huizen neemt het vanavond thuis om 19.30 uur op tegen Purmersteijn en Zuidvogels speelt zaterdag om 17.00 uur thuis zijn laatste wedstrijd tegen Purmersteijn.