Kunstenaars Michiel Linders, Natalie Hoogeveen en Annette van de Vegte vormen samen het bestuur van de stichting AtelierRoute Huizen.
Kunstenaars Michiel Linders, Natalie Hoogeveen en Annette van de Vegte vormen samen het bestuur van de stichting AtelierRoute Huizen.

AtelierRoute Huizen start dit weekend met expositie

Algemeen

HUIZEN - Met een overzichtsexpositie in de bibliotheek wordt vandaag een begin gemaakt met de AtelierRoute 2015. Vanaf gisteren is er ook al kunst te zien in de etalages van 17 winkels in het centrum.

Alle kunstenaars die dit jaar deelnemen aan de AtelierRoute Huizen exposeren vanaf vandaag  hun nieuwste werk in de Kunstuitleen in de Openbare Bibliotheek.

Route
Dat is wel zo handig voor iedereen die vast een route wil uitstippelen voor de AtelierRoute op 10 en 11 oktober. Maar liefst 35 kunstenaars openen dan de deuren van hun ateliers en er zullen dus keuzes gemaakt moeten worden. De overzichtsexpositie is de hele week te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

AtelierRoute
De officiële start van de AtelierRoute is op vrijdag 9 oktober in de bibliotheek. Dan zijn alle kunstenaars aanwezig om met de bezoekers het glas te heffen. Tijdens de AtelierRoute op zaterdag 10 en zondag 11 oktober zijn alle ateliers en de overzichtsexpositie in de bibliotheek geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kunst in de etalage
Van 2 tot en met 11 oktober is ook in de winkels en de etalages van winkels in het Hart van Huizen werk te zien van de deelnemende kunstenaars.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant