Communicatiemanager Christine Braun en socialmediaspecialist Wiebe Govers werken op de afdeling Communicatie van Lidl.
Communicatiemanager Christine Braun en socialmediaspecialist Wiebe Govers werken op de afdeling Communicatie van Lidl.
Achter de schermen

Lidl nu al bezig met de kerst

Bedrijven

HUIZEN – "Wij zijn nu al nu al bezig met het bedenken van content voor kerst. Ik heb al een kerstmuts op gehad." In de zomerserie 'Achter de Schermen bij…' neemt het HuizerNieuws een kijkje bij verschillende bevlogen ondernemers.

Deze week gaan we in gesprek met Christine Braun, communicatiemanager en Wiebe Govers, socialmediaspecialist van Lidl Nederland.

Facebook
"Wat was-ie groot en vers. Echt eentje uit het boekje. We liepen langs en daar lag hij: te schreeuwen om meegenomen te worden. Deze broccoli verdiende een podium en die zouden wij hem geven", is een reactie van een klant maandagmorgen op Facebook.

"Dat was zaterdag. Het is nu maandag: de broccoli is geel en dor. Lidl, de teleurstelling is niet onder woorden te brengen", gaat het verder.

Nieuwe liefde
Er komt snel een reactie. "We waren zo blij met jullie prille geluk zaterdag! Helaas was deze broccoli iets te enthousiast geworden van jullie aandacht en is gaan bloeien van plezier."

Het vervolgt: "Dan wordt hij/zij een beetje gelig en vooral ook bitter van smaak. Onze excuses uit de naam van jullie nieuwe liefde", is het scherpe antwoord vanuit Lidl.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant