Jeugdleden lieten ballonnen op in hun clubkleuren bij de officiële opening
Jeugdleden lieten ballonnen op in hun clubkleuren bij de officiële opening

Sporthal De Wolfskamer en accommodatie s.v. Huizen geopend

Algemeen

HUIZEN - Wethouder Marianne Verhage opende zaterdagmorgen met een druk op de knop officieel sporthal De Wolfskamer en de nieuwe accommodatie van s.v. Huizen.

Er klonk geluid van afgestoken vuurwerk en jeugdspelers van s.v. Huizen, Quick Runners en Huizer Hockeyclub lieten ballonnen op in hun clubkleuren.

Tijdens de diverse speeches werden veel mensen bedankt en werd met name ingegaan op de goede samenwerking tussen de betrokken clubs en de gemeente Huizen.

Sporthal
In sporthal de Wolfskamer zullen overdag de leerlingen van de Mulock Houwerschool les krijgen. 's Avonds is er plek voor basketbalvereniging Quick Runners, die de kantine in de sporthal beheren. In de winter zal de Huizer Hockeyclub gebruik maken van de sporthal.

Tijdens de opening werd bovendien bekend dat een damesteam van Volleybalvereniging Huizen in de hal zal gaan trainen en dat de naastgelegen skiclub er krachttrainingen wil houden.

Voetbalclub s.v. Huizen heeft in het complex een nieuwe verenigingsaccommodatie met onder andere een kantine en kleedkamers.

Lees een uitgebreid verslag in het HuizerNieuws van komende woensdag.

Uit de krant