Wethouder Janny Bakker (links) opende samen met gebruikers het nieuwe wijkcentrum Meentamorfose.
Wethouder Janny Bakker (links) opende samen met gebruikers het nieuwe wijkcentrum Meentamorfose.

Wijkcentrum Meentamorfose officieel geopend

Algemeen

HUIZEN - Met het doorknippen van een serie feestelijke linten is vanmorgen het nieuwe wijkcentrum Meentamorfose aan de Landweg 5 geopend.

Vooraf hielden wethouder Janny Bakker en Ad Otjes, regiomanager bij Versa Welzijn, een speech, waarna de lintjes met cliënten en vaste bezoekers werden doorgeknipt.

Het Palet
De opening is onderdeel van het tweejaarlijkse buurtevenement Het Palet, georganiseerd door Buurtpanel 1276. Dit panel heeft ook zijn vaste plaats in het wijkcentrum.

Centraal tijdens dit buurtevenement staat opnieuw de kramenmarkt, waar bewoners, bedrijven en organisaties zich kunnen presenteren.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er om 19.00 uur een kinderdisco voor kinderen vanaf 9 jaar. Opvallend nieuw onderdeel is de buurtbarbecue die om 17.00 uur start. Het evenement duurt tot 21.00 uur.

Egelbescherming
Ook de Egelbescherming en Eekhoornopvang, die nu nog in Naarden zitten, zullen een plekje krijgen in het wijkcentrum. Zij komen echter pas later en de officiële opening hiervan vindt plaats op 19 september.

Tijdens de opening van het wijkcentrum waren ze wel aanwezig met een kraam om alvast wat meer informatie te geven.

Kijk voor meer foto's in de digitale versie van het HuizerNieuws.

Uit de krant