Paul Lekkerkerker, wethouder Marlous Verbeek en Karin van Werven van D66 overhandigen Astrid Veerman van Tijd voor Meedoen de taart.
Paul Lekkerkerker, wethouder Marlous Verbeek en Karin van Werven van D66 overhandigen Astrid Veerman van Tijd voor Meedoen de taart. Foto's: D66
Foto's

D66 Valentijnstaart voor Tijd voor Meedoen

Buurt / wijk

HUIZEN -  Al sinds jaar en dag geeft D66 Huizen rond Valentijnsdag een taart aan een groep vrijwilligers om hen eens extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar kregen de vrijwilligers van Tijd voor Meedoen de taart.

Een aantal fractieleden en wethouder Marlous Verbeek van D66 Huizen gingen langs in een vrolijk versierd en voor deze gelegenheid zeer druk bezocht wijkcentrum de Draaikom om de taart uit te reiken.

Dikke complimenten
Wethouder Marlous Verbeek gaf Astrid Veerman en haar vrijwilligers dikke complimenten voor alle activiteiten die inwoners van Huizen uit alle windstreken met elkaar verbindt.

Het laagdrempelige project van Versa Welzijn met activiteiten in de drie wijkcentra brengt inwoners bij elkaar die een activiteit aan kunnen bieden en inwoners die juist een activiteit of bezigheid zoeken.

Weer contact
Activiteiten als de Buurtboekenkast, de Dinsdagmiddaglunch, Het Beauty Team, de Shopkom en Actie met Meedoen zijn voortgekomen uit Tijd voor Meedoen. Deelnemers en vrijwilligers krijgen weer contact met hun buurt en komen uit hun isolement of verveling.

Astrid Veerman, in dienst van Versa Welzijn, is super trots op haar vrijwilligers en deelnemers en blij met de Valentijnstaart van D66. In voorgaande jaren namen onder andere de Brandweer, het Huizer Museum, de Voedselbank en Buurtpanel 1276 de taart in ontvangst.
De taart.

De vrijwilligers van Tijd voor Meedoen bij de Draaikom.

Uit de krant