Pianiste Anke Angel Prevoo geeft een kijkje in haar nieuwe theatershow.
Pianiste Anke Angel Prevoo geeft een kijkje in haar nieuwe theatershow. Foto: PR

Sinterklaashistorie in Kunstcafé

Cultureel

HUIZEN - De Boerderij is op woensdagavond 30 november weer de 'tempel' van de Stichting Kunst & Cultuur Huizen. De werkgroep Kunstcafé heeft opnieuw een spraakmakend programma met onder andere de Sinterklaashistorie.

Dorinde Smit Duyzentkunst is en rasvertelster en komt erover vertellen. Haar voordracht heet Sinterklaas 'Eeuwenoud'en bestaat uit uitgebalanceerde informatie en muziekfragmenten. 

Muzikaal
Daarnaast is er een muzikaal hoogtepunt in de persoon van de virtuoze pianiste Anke Angel Prevoo.  Zij geeft een kijkje in haar nieuwste theatershow die binnenkort geprogrammeerd kan worden.

Jan Geesink geeft een presentatie over onder andere de renovatie van de gaffelkotter 'De Vrijheid', bekend uit de stripverhalen van Kapitein Rob en De avonturen van zeilschip De Vrijheid.

Gelukskinders
Als kersje op de taart is er ook de presentator Jos Koenders van de Stichting Gelukskinders, het goede doel van de jeugdige wereldberoemde opera-ster Amira.

De avond wordt gepresenteerd door Esther Apituley en begint om 20.00 uur. Toegang is gratis, maar een vrijwilliger bijdrage wordt op prijs gesteld.

Uit de krant