Afbeelding

Marathonuitzending Scherp de Zeis 6FM

Cultureel

HUIZEN - Radio 6FM verzorgt donderdag 8 december weer een marathon uitzending van Scherp de Zeis. Van 0.00 tot 0.00 uur wordt enkel bruisende Nederpop uitgezonden via de verschillende uitzendkanalen van Radio 6FM.

Vaste Scherp de Zeis-items keren ook tijdens deze marathon-uitzending meerdere malen terug: het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek heeft ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws.

Cultureel nieuws
In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, wordt er cultureel nieuws uit eigen land behandeld. Scherp de Zeis ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend wordt een bekend nummer door een andere artiest nét wat anders gezongen.   
 
Elk uur staat er een bepaalde artiest(e)/band uit eigen land centraal. Er worden vier nummers van die artiest/band gedraaid, aangevuld met een kleine biografie.   
 
Favoriete nummers
Tijdens deze marathon-uitzending gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete nummers uit eigen land van de luisteraars. Geef jouw favoriete plaat door en wie weet wordt het nummer gedraaid tijdens 24 Uur Scherp de Zeis. Geef ook aan waarom juist dit nummer jou raakt.  
 
Geef jouw favoriete nummer uit eigen land door via de mail: scherpdezeis@6fm.nl, Facebook: Scherp de Zeis 6FM of via Twitter: @scherpdezeis6FM 

Uit de krant