De handige brommobiel voor Tijd voor Meedoen werd vanmiddag officieel in gebruik genomen.
De handige brommobiel voor Tijd voor Meedoen werd vanmiddag officieel in gebruik genomen. Foto: Bob Awick

Feestelijke ingebruikname brommobiel Tijd voor Meedoen

Mensen

HUIZEN - Het was een lang gekoesterde wens voor de vrijwilligers van Tijd voor Meedoen: een vervoermiddel waar ze veel mee kunnen doen. Vandaag werd hiervoor een brommobiel feestelijk uitgepakt en officieel in gebruik genomen.

"Eigenlijk rijdt hij al een paar weken en er wordt heel veel mee gedaan. Het autootje wordt ook goed gezien en dat is fijn voor de sponsoren", zegt Astrid Veerman van Tijd voor Meedoen.

Reclame
Het geld is namelijk grotendeels bij elkaar gesprokkeld bij diverse bedrijven die wel een bijdrage wilde geven in ruil voor reclame op het wagentje. Daarnaast komt een groot deel van het DELA Goededoelenfonds. Zij zochten naar maatschappelijke projecten en hoorden via wethouder Janny Bakker van dit project.

Natuurlijk moet de brommobiel ook nog onderhouden worden en hier springt Garagebedrijf Van Beers samen met Versa Welzijn op in. Zij zeggen toe garant te staan voor onderhoud en verzekering.

Succes
Vanmiddag werden die sponsoren, vrijwilligers en de wethouder uitgenodigd om even stil te staan bij het succes van de fondsenwerving en het eindresultaat: een bijzonder wagentje dat samen met vrijwilligers veel goeds zal doen in de gemeente.

Uit de krant