Om 11.30 uur vertrokken de motorrijders voor hun sponsorrit.
Om 11.30 uur vertrokken de motorrijders voor hun sponsorrit. Foto's: Bob Awick

Ride4KiKa levert 6.526,75 euro op

Mensen

HUIZEN - De Ride4KiKa die afgelopen zondag werd verreden heeft deze keer 6.526,75 euro opgeleverd voor het Kinderkankerfonds.

"We hadden een geweldig mooie opkomst van uiteindelijk 470 rijders", vertelt Robbert Kuijpers van de organisatie. "Dankzij het mooie weer."

Programma
Voor het eerst vond zowel de start als de finish plaats in Huizen en daarom was er naast de motorrit ook een heel programma in het Nautisch Kwartier voor de 'thuisblijvers'.

"Dat we ook in Huizen zijn gefinisht, betekend voor ons als organisatie een heel rust. Nu konden we na afloop met een grote ploeg afbouwen", aldus Kuijpers.

Geëvalueerd
Het programma voor de achterblijvers zal nog worden geëvalueerd: "Pas na 14.00 uur kwamen daar mensen op af. We gaan daar dus nog zeker naar kijken."

De rit werd dit jaar voor de derde keer op rij gehouden en krijgt steeds meer bekendheid. Toch is het nog niet zeker of er volgend jaar weer een motorrit wordt gehouden.

Volgend jaar
"We gaan het eerst rustig evalueren en besluiten dan of en hoe we het volgend jaar gaan organiseren. Over een maand of twee zal daar meer bekend over zijn."

Honderden motorrijders deden dit jaar weer mee aan de rit.

Uit de krant