Afbeelding

'Lustknipper' is 49-jarige man uit Huizen

Politie

HUIZEN - De man die stiekem plukjes haar van nietsvermoedende vrouwen afknipte in de Hema in Utrecht op 16 augustus dit jaar, heeft zich bij de politie gemeld. Volgens RTV Utrecht is het een 49-jarige man uit Huizen.

De man deed aangifte nadat bewakingsbeelden van zijn bizarre streken openbaar zijn gemaakt en onder andere gisteren te zien waren in het televisieprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

Begluurde
Duidelijk moet worden waarom hij diverse vrouwen in de Hema begluurde en op een onbewaakt moment ongewild stukjes van hun haar afknipte. "Ik was even aan het neuzen bij de sieraden, toen iemand achter me ging staan", vertelde een 28-jarige vrouw in Bureau Hengeveld.

"Ik voelde mijn haar bewegen. Toen ik me omdraaide, zag ik een man met een schaar staan. In een reflex pakte ik hem vast. 'Wat doe jij nou?', schreeuwde ik", vervolgt ze. De lustknipper schold haar uit en vluchtte weg.

Meer slachtoffers
Twee vrouwen deden aangifte. De politie denkt dat de 49-jarige man meer slachtoffers maakte, want er zijn zes verschillende plukjes haar gevonden.

Uit de krant