Wie is deze vrouw?
Wie is deze vrouw? Foto: politie.nl

Politie zoekt verdachte diefstal pinpas

Politie

HUIZEN De politie zoekt een dame met een hoofddoek die geld heeft gepind met een gestolen pinpas bij een geldautomaat aan de Naarderstraat. Deze zaak is van 7 juni 2017, toen de pas in Huizen werd gestolen.

Met een babbeltruc stal een vrouw de bankpas van een bejaarde dame van 86 jaar. Zij deed op 7 juni om 15.00 uur boodschappen in de Versmarkt aan de Kerkstraat.

Onbekende vrouw
Ze rekent haar spullen af met haar bankpas. Als ze thuiskomt spreekt een onbekende vrouw haar aan en vraagt de weg naar het ziekenhuis. Intussen steelt ze de bankpas van de bejaarde.

Even later wordt met die bankpas geld opgenomen in de Naarderstraat bij de automaat van de bank. Nog dezelfde dag neemt iemand 's avonds met de bankpas van de Huizense geld op in een casino in Dordrecht.

Camerabeelden
De volgende dag pint een vrouw met een hoofddoek met de gestolen bankpas weer bij de automaat in de Naarderstraat in Huizen. Hiervan zijn camerabeelden.

De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Wie weet wie de verdachte is of wie de pincode die middag heeft afgekeken, wordt gevraagd dit te melden bij de tiplijn van de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Uit de krant