Afbeelding
Foto: Bob Awick

De Zuidvogels verlengt contract hoofdtrainer

Sport

HUIZEN - HSV De Zuidvogels en hoofdtrainer Juan Fernandèz Coto zijn overeengekomen de samenwerking ook in het seizoen 2017-2018 voort te zetten. 

Voorzitter Kees Visser: "Het hoofdbestuur is zeer tevreden met de ontwikkeling bij het keurkorps, dat momenteel met 1 punt achterstand op AFC 2e staat in de 1e klasse A, mét al een periodetitel op zak. Alle kans op promotie naar de hoofdklasse dus."

Ruimte
Trainer Fernandèz Coto is blij bij Zuidvogels te kunnen blijven. "Ik zie dat de mogelijkheden van deze club nog lang niet uitgeput zijn. Er is veel ruimte tot verdere ontwikkeling en ik draag daar graag mijn steentje aan bij." 

Juan Fernandèz Coto staat sinds het seizoen 2015-2016 aan het roer bij De Zuidvogels en staat bekend om zijn gedegen voorbereiding en mediterraans-felle coaching. 

Competitie en beker
Zaterdag 28 januari beleeft de competitie haar herstart met een thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer, aanvang 14.30 uur. Dinsdag 24 januari wordt er alweer gespeeld om de Districtsbeker West1. Een pikante wedstrijd uit tegen de zaterdagamateurs van AFC Ajax zaterdagamateurs van oud-trainer Jorg Smeets.

Uit de krant