Toerfietsen doe je op een racefiets. Foto: Carin van den Berg
Toerfietsen doe je op een racefiets. Foto: Carin van den Berg

Wielertoerclub Huizen houdt open huis

Sport

HUIZEN - "Op een dag ga je ook toerfietsen." Met deze slogan pakt Wielertoerclub Huizen zaterdag 25 februari uit tijdens het open huis. 

"Toerfietsen mag zich verheugen in een toenemende populariteit. Om goede redenen, want wat is er nu leuker dan alleen of met anderen een mooie tocht door het gevarieerde Hollandse landschap te maken terwijl je intussen zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en verbetering van je conditie?", meldt WTC Huizen. "Daarbij is het nog gezellig."

Sluimerend
Komende zaterdag kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij de vereniging. Tussen 14.00 en 16.00 uur houdt zij open huis voor mensen die (sluimerend) geïnteresseerd zijn in toerfietsen. Het onderkomen van de vereniging (Aan de Meet) is gevestigd aan de Crailoseweg 80.

Clinics
De club bestaat al 35 jaar en faciliteert voor haar ruim honderd leden tal van toerfietsactiviteiten, zoals toertochten, trainingen en clinics. Ook verzorgt de vereniging sociale activiteiten.

Vragen
WTC Huizen meldt ook nog dat belangstellenden voor de racefiets zaterdag voor het open huis - van 12.00 tot 14.00 uur - terecht kunnen bij Beuker Wielersport met al hun vragen. Vrijwilligers van de club zijn hierbij aanwezig. 

Uit de krant