Voorzitster Mieke Bos, Gerard de Graaf en zijn vrouw Angela.
Voorzitster Mieke Bos, Gerard de Graaf en zijn vrouw Angela. Foto: TV Huizen

Gerard de Graaf vrijwilliger van het jaar bij TV Huizen

Sport

HUIZEN - Gerard de Graaf is zaterdag gehuldigd als vrijwilliger van het jaar bij Tennisvereniging Huizen. Hij kreeg voor zijn inzet een zilveren speld.

De speld werd uitgereikt door voorzitter Mieke Bos tijdens het etentje dat jaarlijks door het bestuur aan de vrijwilligers wordt aangeboden. 

Voorbeeld
In haar speech vertelde voorzitster Mieke Bos dat TV Huizen in de regio als een voorbeeld wordt gesteld door de tennisbond KNLTB.

"Het is, mede door de inzet van de vrijwilligers, een club die bloeit en met een ledental van 700 mensen, een aantal dat zelfs licht groeiend is."

Vrijwilligers
De keuze voor Gerard de Graaf was een moeilijke keuze voor het bestuur. Er zijn veel vrijwilligers die voor de titel vrijwilliger van het jaar in aanmerking kwamen.

"Bewust is gekozen voor een helper die al jaren zijn sporen heeft bewezen. Gerard de Graaf is 25 jaar geleden begonnen in de toernooicommissie, de sponsorcommissie en is nu al jaren actief in de parkcommissie. Ook heeft hij in het verleden nog de redactie gedaan van het clubblad."

Waardering
In zijn reactie bedankte De Graaf het bestuur en melde dat hij het vrijwilligerswerk niet doet voor een beloning. Aan zijn vrouw Angela werd als mede waardering een bos bloemen uitgereikt.

Uit de krant