Afbeelding
Foto:

Dubbel pret bij HLTC De Kuil: nu ook padelbanen op het mooiste park van ’t Gooi

HUIZEN Huizer Lawntennisclub De Kuil aan de Crailoseweg kondigt met trots de opening aan van twee (state-of-the-art) padelbanen op haar terrein. Deze nieuwe toevoeging aan de club biedt alle Kuilleden de mogelijkheid om te genieten van een van de snelstgroeiende sporten ter wereld.

De nieuwe padelbanen zijn ontworpen volgens de hoogste normen en bieden spelers een uitstekende speelervaring. Ze zijn voorzien van hoogwaardige kunstgrasoppervlakken die zorgen voor een optimale balrespons en spelplezier. Bovendien zijn de banen uitgerust met de nieuwste verlichtingstechnologie, waardoor spelers ook 's avonds kunnen genieten van hun favoriete sport.

"Wij zijn heel blij om onze leden deze toevoeging te kunnen bieden", aldus Patrick Eppink, bestuurslid Padel bij De Kuil. “Padel is een energieke sport die zowel beginners als ervaren spelers aanspreekt. Wij geloven dat de nieuwe padelbanen een mooie aanwinst zijn voor onze club en een populaire bestemming zullen worden voor padelliefhebbers uit de omgeving die, als zij lid worden lid van onze vereniging, onbeperkt - en het gehele jaar door - hun sport kunnen beoefenen."

6 april open dag en feestelijk opening padelbanen
De Kuil viert de opening van de padelbanen met een feestelijk en actief evenement op zaterdag 6 april. De feestelijkheden zijn vrij toegankelijk voor zowel leden als niet-leden en bieden iedere belangstellende de gelegenheid om kennis te maken met padel. Er zullen demonstratiewedstrijden worden gespeeld door professionals en men kan zich inschrijven voor clinics. De openingshandeling is om 12.30 uur en wordt verricht door o.a. wethouder Fleur van der Kleij.

De Kuil is prachtig gelegen aan de rand van het Goois Natuurreservaat tegenover zwembad Sijsjesberg. De club beschikt naast de nieuwe padelbanen over 6 gravel- en 6 all-weathertennisbanen waardoor het mogelijk is gedurende het gehele jaar de tennis- en padelsport te beoefenen. Een gezellig clubhuis biedt de nodige ontspanning na inspanning.

Voor wie het nog niet weet: padel is een combinatie van tennis en squash en heeft de afgelopen jaren zeer aan populariteit gewonnen in Nederland. Met de opening van de twee nieuwe padelbanen streeft tennisclub De Kuil ernaar om aan deze groeiende vraag te voldoen en haar leden een gevarieerd sportaanbod te bieden.