Bedrijvengids

Makelaardij Floberg Bussum

Makelaardij Floberg Bussum en Huizen zijn NVM makelaarskantoren en zijn al meer dan veertig jaar gevestigd in 't Gooi.

De kantoren zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen en appartementen. Door de jarenlange ervaring heeft een cliënt de garantie van een betrouwbare partner met goede kennis van de markt, lokale kennis en groot marktaandeel.

Bij de verkoop van een huis zorgt Makelaardij Floberg voor het gehele verkoopproces en een makelaar komt graag langs voor het verhaal. Samen wordt dan het huis gekarakteriseerd, pluspunten benadrukt en de beste vraagprijs vastgesteld. Daarna wordt de complete verkoopbrochure gemaakt met professionele foto's en verkoopinformatie. Makelaardij Floberg verzorgt daarnaast de bezichtigingen, regelen de inspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris. 

Bij de aankoop van een woning wordt er samen met de cliënt gekeken naar een passend huis en houden ze alle belangrijke zaken in de gaten. De prijsonderhandeling, bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden, bestemmingsplannen, kortom: alles wat van belang is bij de aankoop. Voor een passende hypotheek werken ze samen met onafhankelijke financiële specialisten. De makelaars van Floberg kennen de markt, hebben een uitgebreid netwerk en weten vaak al voor de markt uit dat een huis in de verkoop komt.

Ook bij huur, verhuur en taxaties staat Makelaardij Floberg altijd klaar. Bij Makelaardij Floberg ben je altijd op het juiste adres als je een woning zoekt, wilt verkopen of laten taxeren. En als er vragen zijn... gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie. Floberg Makelaardij Huizen zit aan de Achterbaan 40. Voor contact bellen met 035-526 29 60. 

Contactgegevens

Makelaardij Floberg Bussum

Brinklaan 18A

1404ET Bussum

Tel 035-692 10 55

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
Op afspraak
Gesloten