Afbeelding
Foto: Bob Awick

Willem en Truus van Wilgenburg-Vos 50 jaar getrouwd

Mensen

HUIZEN - Willem en Truus van Wilgenburg-Vos waren vrijdag 50 jaar getrouwd en vandaag kwam wethouder Pas langs om ze te feliciteren.

"We hebben het vrijdag thuis gevierd in kleine kring met familie en de kinderen. Gisteren zijn we ook nog met de kinderen en kleinkinderen uit eten geweest."

Grote familie
Van de trouwdag kan hij heel goed herinneren dat het gemoedelijk was. "Mijn moeder en mijn vrouw hebben beide een grote familie dus het was gezellig druk."

Het paar trouwde in Hilversum. "Mijn vrouw is wel in Huizen geboren, maar later met haar ouders in Hilversum komen wonen."

Huizermaat
Toen het paar met twee kleine kinderen op een klein flatje in Hilversum woonde, werd de Huizermaat gebouwd. "We waren 42 jaar geleden de eerste inwoners."

Willem moest wel wennen aan Huizen, maar Truus voelde zich er snel thuis, met veel familie in de buurt. "Haar opoe liep nog in klederdracht."

Gezegend
Het paar is blij gezegend te zijn deze dag nog samen te mogen vieren, want Willem zijn gezondheid is wel een zorg. "We hopen de volgende mijlpaal ook te bereiken."

Uit de krant