Afbeelding
Foto: Gert-Jan van Dommelen

Huizen komt in actie voor Sint-Maarten

Mensen

Huizen - Als het aan beide Huizer Rotaryclubs en het college van burgemeester en wethouders ligt, komt heel Huizen komende maand in actie voor Sint-Maarten. De actie eindigt op 11 november (toevallig ook Sint Maarten) met de grote finale op Plein 2000.

In en rond het speciaal geplaatste Sint-Maartenhuis (vergelijkbaar met het Glazen Huis van 3FM) zijn er die dag allerlei activiteiten, optredens en inzamelingsacties met maar één doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor het eiland en in het bijzonder de Sister Marie-Laurence Primary School. De basisschool voor de armste kinderen is compleet verwoest.

Aan ieder wordt gevraagd zijn of haar steentje bij te dragen aan de wederopbouw van het door de orkaan Irma getroffen gebied. De speciale actiesite is nu online. Ook burgemeester Fons Hertog en de wethouders komen in actie, net als verschillende bedrijven. "Heel Huizen komt in beweging voor Sint-Maarten", vertelt Gert-Jan van Dommelen namens de Rotary. Hij benadrukt dat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat en niet een deel daarvan in een la verdwijnt.

Lees donderdag meer hierover in het Nieuwsblad voor Huizen/Huizer Nieuws.

Uit de krant