Afbeelding

Spectaculaire Huizer derby eindigt in 3-3

Sport

HUIZEN - De derby tussen Huizen en Zuidvogels is geëindigd in een 3-3 gelijkspel. Lange tijd leek de thuisploeg af te stevenen op een overwinning, maar in de slotfase kwam Zuidvogels toch nog terug.

Zuidvogels komt al na vijf minuten op 0-1, maar al snel wordt het weer gelijk. Vanaf dat moment hebben de geel-groenen het initiatief. Dat leidt in de 35ste minuut - eigenlijk net op het moment dat de gasten meer in de wedstrijd komen - tot de 2-1.

Na rust lijkt de derby al gauw beslist wanneer de 3-1 wordt binnen geschoten. Huizen dicteert het duel en komt nauwelijks nog in gevaar. Zuidvogels mist bovendien nog een penalty vlak voor tijd. Toch wordt het even later 3-2. In een zenuwslopende slotfase scoort Zuidvogels uiteindelijk de gelijkmaker.