Luchtacrobatiek is onderdeel van Circus Barani.
Luchtacrobatiek is onderdeel van Circus Barani. Foto: Circus Barani

Maak kans op vrijkaarten circus Barani

HUIZEN - Circus Barani geeft vanaf vandaag voorstellingen in de circustent die staat aan de IJsselmeerstraat. Het HuizerNieuws mag 10x2 kaarten weggeven voor voorstellingen van vrijdag tot en met zondag.

"Wij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Ons publiek is onze inspiratie", laat het circus weten. "Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden we de tijd nu rijp om met een eigen circusvoorstelling te komen. We zijn een klein familiecircus in Nederland dat inmiddels aan zijn vierde jaar begint. Aangezien het in de huidige tijd moeilijk voor een circus is te overleven willen we het houden bij een klein maar fijn familiecircus met voor eenieder wat wils."

Luchtacrobatiek
"Een greep uit ons programma: luchtacrobatiek, tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven, eenden en honden. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier."
De voorstellingen zijn op woensdag 13 april om 15.00 uur, donderdag 14 april om 17.00 uur, vrijdag 15 april om 17.00 uur, zaterdag 16 april om 15.00 uur en zondag 17 april om 14.00 uur.

Gratis kaartjes
Wie kans wil maken op gratis kaartjes, moet voor donderdag 12.00 uur een mail sturen naar verkoop@huizernieuws.nl met naam, adres en telefoonnummer. Prijswinnaars krijgen van ons bericht en kunnen dan naar een van de voorstellingen op vrijdag, zaterdag of zondag. Kijk voor meer informatie over het circus op barani.nl.