Candy Dulfer: energiek, vol humor en plezier.
Candy Dulfer: energiek, vol humor en plezier. Foto: Bob Awick

Candy Dulfer steelt de show op
zeer geslaagd Goois Jazz Festival

BUSSUM - Publiek, artiesten en organisator Kiwanis Naarden kijken terug op een zeer geslaagd Goois Jazz Festival in Spant! De programmering zat heel goed in elkaar en het publiek was erg enthousiast.

Met name Candy Dulfer bleek een schot in de roos. Alweer. Haar optreden was enorm energiek, vol humor en plezier. Ze speelde veel nummers van haar nieuwste cd en een speciaal nummer over haar muzikale vriend Prince. Peter Beets gaf ook al een geweldige show met onder andere eigen muziek geïnspireerd op Chopin. Hij verwoordde dit mooi en zong ook nog samen met Izaline Calister.

De diverse podia boden plaats aan diverse jazzmuzikanten. Ook de jonge Tadjiro Velzel stond hier met zijn kwartet als aanstormend jazztalent. Dit viertal won in 2016 het Prinses Christina Jazz Concours.

Goede doel
De kaartverkoop van het festival is zoals altijd bestemd voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor het Friendship Sport Centre in Amsterdam. Hoeveel geld naar dit centrum kan worden overgemaakt wordt later bekendgemaakt.

Meer foto's van het Goois Jazz Festival staan op
www.bussumsnieuws.nl.