Taxatie boeken en prenten

HUIZEN Taxateur Arie Molendijk komt dinsdag 25 juni van 13.00 tot 16.00 uur naar de Riva Wijnlounge van Hotel Fletcher aan het Mastspoor in het Nautisch Kwartier in Huizen.

Hij taxeert zeldzame boeken, bijvoorbeeld bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook oude brieven, foto's, ansichtkaarten en prenten.

Kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor 1 tot circa 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Kijk voor meer informatie op www.molendijkboeken.nl.


Boekenverkoop bibliotheek

HUIZEN De bibliotheek aan het Plein 2000 nummer 1 start dinsdag 25 juni weer met een boekenverkoop. De verkoop wordt gehouden tot en met 15 juli 17.00 uur.

Op deze manier wordt ruimte in de collectie gemaakt om klanten een actueel en aantrekkelijk aanbod te kunnen blijven bieden.

Er kan gekozen worden uit een voorraad romans, informatieve en jeugdboeken.

Ook niet-leden zijn welkom. Kijk voor de actuele openingstijden van de bibliotheek op www.bibliotheekhlb.nl.