Zumba @The Pride maandag 23 november in Huizen.
Zumba @The Pride maandag 23 november in Huizen.

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Vrijdag 27 november

Bodyshape

9.00 uur | Huis van Eemnes

Wil je op een veilige manier aan je conditie werken en je spieren sterker maken? Kom dan gezellig met onze les meedoen. De eerste vier lessen zijn gratis en je betaalt geen inschrijfgeld. Meer info: www.enjoy2Bfit.nl of 06-52537228.

Powerwalking

9.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Dankzij de natuurlijke vorm van beweging is powerwalking voor bijna iedereen geschikt. Samen met een trainer wandel je fanatiek en werk je aan conditie. Dankzij de spierversterkende oefeningen merk je snel resultaat. Gratis proefles.

Boksen (60+)

9.30 uur | Holleblok Huizen

Tijdens deze lessen word er vooral gewerkt aan uithoudingsvermogen, coördinatie en zelfvertrouwen. Bokshandschoenen zijn aanwezig. 06-36430287. bvk-sports.nl.

Geef-en-neemtafel

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Serviesgoed, vazen of speelgoed dat nog goed is maar waar we niks mee doen. Neem het mee voor de geef-en-neemtafel. Breng wat u kunt missen en haal van de tafel wat u nodig heeft.

Bowls

10.00 uur | Huis van Eemnes

Bowlsclub het Gooi is een vereniging met ongeveer 30 leden die in een gemoedelijke sfeer met elkaar het spel bowls spelen. Het gaat om het plezier en een gezellige sfeer. Bowls is een ideale sport voor ouderen omdat het vooral om techniek en tactiek gaat en lichamelijke snelheid geen rol speelt.

Fighting girls (12-18 jaar)

17.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

Leer jezelf verdedigen tegen aanvallen van buitenaf. Je leert schoppen en stoten en je afweren tegen wapens. Dit is een buurtsportcoach activiteit en daarom is deelname gratis. Opgave is verplicht. Info en aanmelden: www.osorezu.nl.

Zaterdag 28 november

Kringloopwinkel

10.00 uur | Stichting Servitas Huizen

Bij ons vindt u leuke vintage meubeltjes. Tevens kunt u bij ons terecht voor kerstartikelen, dames-, heren en kinderkleding, huishoudelijke artikelen, witgoed en fietsen en nog veel meer. Wij zijn geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Maandag 30 november

Koersbal

9.00 uur | ’t Vuronger Huizen

Een sportieve activiteit voor senioren, voor velen welbekend. Bent u nieuwsgierig geworden of het een activiteit is die bij u past? Kom dan een keer meedoen op maandagochtend van 9.30 tot 12.30 uur.

Steppen voor 45-plussers

9.00 uur | Bijvanck Blaricum

Steppen is een laagdrempelige sport met weinig blessures. Heb je regelmatig rug- of knieklachten dan kan steppen je veel bieden. Het is goed voor je conditie. We steppen op maan- en woensdag 1,5 uur in kleine groepjes.

Healing yoga

9.30 uur | Bonthuis Huizen

Ervaar deze vorm van yoga eens. Vind de balans tussen inspanning en ontspanning.

Geef-en-neemwinkel

10.00 uur |’t Vuronger Huizen

De geef-en-neemwinkel is op maandag- en donderdagochtend geopend van 10.00 - 12.00 uur. U kunt uw spulletjes of kleding brengen die u niet meer nodig heeft, en kunt weer uit de winkel meenemen wat u goed kunt gebruiken.

Zumba

19.00 uur | The Pride Huizen

We hebben een try-out op onze nieuwe locatie, en daar zijn al veel aanmeldingen voor. Mocht dat uur vol raken, we volgen natuurlijk alle regels, dan gaan we wéér uitbreiden. Info: www.zumba.com/en-US/profile/virginia-tjandranegara/57472.

Dinsdag 1 december

Bootcamp

19.00 uur | Parkeerplaats Zomerkade Huizen

De bootcamptrainingen zijn buiten, duren 60 minuten. Zijn afwisselend en bestaan uit: krachttraining, conditietraining en buikspierkwartier. Lessen gaan altijd door. Ga naar bvk-sports.nl en boek jouw gratis proefles.

Inloopatelier

19.30 uur | Atelier Stawicki Huizen

Elke eerste dinsdagavond van de maand, van 19.30 uur tot 22.00 uur, is er bij Atelier Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen coaching-inloopatelier. Aanmelden noodzakelijk via atelierstawicki@gmail.com. Kosten 12,50 euro per keer. Info: www.atelierstawicki.nl.

Pencak Silat

20.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

De Indonesische vechtsport/kunst wordt gegeven door Julian Langitan. Kom kennismaken en meld je aan voor een proefles. Kijk op www.osorezu.nl voor meer informatie.

Woensdag 2 december

Bootcamp (60+)

14.00 uur | De Malbak Blaricum

De trainingen zijn vooral geschikt voor het verbeteren van het evenwicht en de conditie. Start nu en ontvang een gratis elastiek ter waarde van 4,95 euro. Aanmelden bij: Bert@Bvk-sports.nl of 06-36430287. Www.Bvk-sports.nl.

Tafeltennis

19.30 uur | ’t Vuronger Huizen

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meedoen of meer weten? Graag even bellen met Janny Hospers: 06-46108028 of mailen naar JHospers@versawelzijn.nl.

Donderdag 3 december

Geef-en-neemwinkel

10.00 uur | 't Vuronger Huizen

De geef-en-neemwinkel is op maandag en donderdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt uw spulletjes of kleding brengen die u niet meer nodig heeft, en kunt weer uit de winkel meenemen wat u goed kunt gebruiken.

Pencak Silat

20.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

De Indonesische vechtsport/kunst wordt gegeven door Julian Langitan. Kom kennismaken en meld je aan voor een proefles. Kijk op www.osorezu.nl voor meer informatie en aanmelden.

Langlopende exposities:

Expositie van Van de Leemkule:

10.00 uur | Huis van Eemnes

‘Op het schip & aan de wal’. Gerrit van de Leemkule exposeert met maritieme schilderijen en landschappen zoals composities van varende platbodems en Amsterdamse stadsgezichten. Tot en met 7 januari te bezichtigen tijdens openingstijden het van het Huis van Eenmes.

Najaarstentoonstelling

13.00 uur | Kunsthandel D J Zeeman Huizen

'Over abstractie en figuratie' deel twee. Kunsthandel D.J. Zeeman in Huizen toont tot en met 19 december een aantal nieuwe aanwinsten van de Larense School en impressionisten.

Beelden en schilderijen

13.00 uur | de kleine toonzaal van Simone Stawicki Huizen

Een expositie van Ans Westra (beelden in steen en brons) en Simone Stawicki (schilderijen met het thema 'Liefde'). Open: de eerste zaterdag en zondag van de maand en op afspraak. www.dekleinetoonzaal.nl. Te bezichtigen van 1 december 2020 tot en met 25 februari 2021.


Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.

Kent u gooiagenda.nl al?

Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Korte tekst voor de krant

Beschrijf de belangrijkste informatie over de activiteit in enkele regels. Denk dan ook eventuele entreekosten en (indien van toepassing) hoe men zich moet aanmelden. De website vermelden in de tekst is wel altijd handig.

Uitgebreidere tekst voor de website

Hier dezelfde tekst als die bij ‘korte tekst voor de krant’ aangevuld met, indien gewenst, meer informatie over de activiteit.

Als u een foto bijvoegt, valt uw activiteit nog beter op.

De foto’s en video's moeten vrij zijn van rechten of met toestemming van de fotograaf/maker kosteloos geplaatst mogen worden op onze websites.

* Graag een liggende foto.
* Minimaal 1Mb
* Maximaal 4 foto's

Gaat uw activiteit niet door?

Wanneer uw activiteit niet door gaat kunt u in uw account onder het kopje ‘Mijn Items' berichten zelf verwijderen of wijzigen.

Bootcamp voor 60-plussers, woensdag 2 december in Blaricum.