Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Hulp gezocht voor Theaterroute Huizen
Dit jaar vindt de Theaterroute plaats van maandag 13 t/m zaterdag 18 september. De Theaterroute wordt steeds groter. Dit jaar worden er zes mooie avonden georganiseerd. Dat betekent dat er ook meer gidsen, locatiemanagers (gastvrouwen/heren), chauffeurs en mensen voor de bouw- en breekploeg nodig zijn. Kom jij helpen?
Als je meer dan 2 avonden als locatiemanager, gids of chauffeur helpt mag je een avond als gast met de Theaterroute Huizen 2021 meelopen. Alle vrijwilligers krijgen een goodiebag als bedankje voor hun tijd.

Bouw- en breekploeg
Kom jij mee opbouwen en/of afbreken? Het opbouwen vindt plaats van zaterdag 11 t/m maandag 13 september (op sommige locaties al vanaf maandag 30 augustus). Zondag 19 en maandag 20 september wordt weer afgebroken.
Gidsen
Er wordt ook gezocht naar gidsen die de theatergasten van de ene locatie naar de andere kunnen brengen. Op deze avonden (17.00-22.30 uur) loop je met je groep langs verschillende locaties; in totaal zie je op één avond 4 of 5 verschillende voorstellingen.

Locatiemanagers
Nodig zijn ook locatiemanagers (gastvrouwen/heren) voor de verschillende locaties in Huizen en Blaricum. Je laat o.a. de gasten binnen, helpt de acteurs met verlichting en muziek en zet eventueel rekwisieten terug aan het eind van de avond (17.00-22.00 uur).

Chauffeurs
Er zijn ook verschillende chauffeurs nodig die in kleine personenbusjes mogen en kunnen rijden. Houd je van theater, ben je sociaal, enthousiast, gastvrij, gemotiveerd én wil je graag één of meerdere dagen/avonden aan de slag op het grootste en leukste evenement van Huizen?


Meld je dan graag voor de betreffende vacature aan bij Priscilla van de Theaterroute via Huizenvoorelkaar.nl.