Wesley Sneijder komt 15 maart langs bij SV Huizen.
Wesley Sneijder komt 15 maart langs bij SV Huizen. Foto: Bob Awick

Wesley Sneijder in gesprek bij s.v. Huizen

Sport

HUIZEN - Er staat een bijzonder evenement op de agenda voor voetballiefhebbers in Huizen. Wesley Sneijder, de voormalige Nederlandse topvoetballer komt 15 maart naar s.v. Huizen.

In een gesprek met de voorzitter van de voetbalclub zal Sneijder op zijn kenmerkende openhartige wijze een inkijkje geven in zijn carrière, zijn visie op het voetbal, en zijn jeugdjaren in Utrecht.

‘Potje Sport’
Tijdens de avond zal er ook een film vertoond worden over Sneijder, die eerder uitgezonden is door de VPRO ‘Potje Sport’. De film biedt een uniek kijkje in het leven van Sneijder, van zijn prille jaren thuis tot zijn tijd bij Ajax.

De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan Sneijders project in Ondiep. Dit project ondersteunt gezinnen onder de armoedegrens, zowel financieel als op andere vlakken. In samenwerking met DHSC, de buurtclub waar Wesley zelf is opgegroeid, draagt hij bij aan het welzijn van de gemeenschap.

Toegang
De avond is toegankelijk voor iedereen, of je nu lid bent, gewoon nieuwsgierig bent of een sponsor bent. De avond begint om 19:30 uur. De kaarten kosten 5 euro per stuk, en betaling vindt plaats aan de deur. Wil je verzekert zijn van een kaartje? Schrijf je dan in via de website: www.svhuizen.nl/wesley-sneijder-naar-s-v-huizen/.

Uit de krant