Afbeelding

Wegwijs Holleblok-inloop

woensdag 15 mei 2024 10:00 tot dinsdag 31 december 0:00

Heeft u vragen over formulieren, toeslagen of financiële regelingen? In ‘Wegwijs Holleblok’ zitten mensen van verschillende organisaties die je kunnen helpen of die weten waar je hulp kunt vinden. Het is voor iedereen vrij om binnen te lopen. Waarvoor kan ik terecht bij ‘Wegwijs Holleblok’? vragen over uitkeringen vragen over formulieren die je in moet vullen en die je niet begrijpt vragen over schuldhulp vragen over sociaal maatschappelijke hulp vragen over je energierekening vragen over je ziektekostenverzekering juridische vragen Kortom, allerlei vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en die je zelf niet weet of kunt oplossen. Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in wijkcentrum Holleblok. Gratis toegang. Meer informatie: Wanda Griffioen, tel. 06 467 99 375 of 06 301 84 950

Locatie