Afgelopen jaar vierde Scouting Vasanta hun 90-jarige bestaan.
Afgelopen jaar vierde Scouting Vasanta hun 90-jarige bestaan. Foto: Scouting Vasanta
Vrijwilligersvacatures Huizen voor Elkaar

Scouting Vasanta zoekt spelbegeleider voor zaterdagmiddag

Maatschappelijk

Huizenvoorelkaar.nl is de onlineverzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie. 

Nieuw op Huizenvoorelkaar: 

Kinderactiviteiten
Versa Welzijn biedt activiteiten aan voor kinderen om hen een stukje verder te helpen als het gaat om socialisatie, talentherkenning, het geven van een veilige plek en het leren van waarden en normen. Op woensdagmiddag, tijdens de kidsclub, kunnen de kinderen kennismaken met iets creatiefs, een spelletje spelen of gewoon hun verhaal doen. Door een stijgende vraag hebben we extra handjes nodig. Lijkt het jou leuk om met kinderen te werken? Neem dan contact op met Mirjam Paets van Versa Welzijn.

Boodschappenhulp
Voor mijn tante van 83 jaar zoek ik iemand die een keer per week mee wil gaan naar de supermarkt en de bakker of slager. Ze heeft vervoer nodig, hulp bij het dragen van de boodschappen en ze is slechtziend, dus heeft ook hulp nodig in de winkels. Het boodschappen doen is voor haar ook een uitje. Het gaat om een alleenstaande vrouw waarvan de familie ver weg woont. Help jij mijn tante? Groetjes Annette.

Spelbegeleider op zaterdagmiddag
In het mooiste bos van Huizen organiseert scouting Vasanta activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten worden voorbereid door een team van vrijwilligers. Je leert samenwerken met andere enthousiaste vrijwilligers, doet veel sociale contacten op en je hebt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Kan jij omgaan met verschillende leeftijden? En toezicht houden om te zorgen voor een veilige situatie? Je bent verzekerd van een leuke en gezellige zaterdag! En je kunt via Scouting Nederland diverse trainingen en cursussen volgen. Laat Rianne van scouting Vasanta weten dat je interesse hebt.

It takes two to tandem
Heerlijk de wind door je haren in het voorjaar! Heb je een uurtje vrij en hou je van fietsen? Spring dan bij Visio op de (e-)tandem of duofiets, samen met een van de cliënten met een visuele beperking. Geniet jij net als onze cliënten van de buitenlucht? Dan komen wij, Tanja en Kristel van Koninklijke Visio, graag met jou in contact.

Uit de krant