Afbeelding
Foto: Pixabay

Wandeling met Viore en gidsen van het Goois Natuurreservaat

Zorg & Gezondheid

HUIZEN - Het belang van bewegen kan nooit teveel worden benadrukt. Zeker ook wanneer je leeft met kanker kan bewegen je veel goed doen. Daarom biedt Viore uiteenlopende bewegingsactiviteiten aan, waaronder twee keer per maand een wandeling op maandagochtend.

Op maandagochtend 13 mei wordt de wandeling verzorgd door gidsen van het Goois Natuurreservaat. De gidsen nemen deelnemers mee door de natuur rond Anna’s Hoeve, waar kort geleden een nieuwe excursie is uitgezet. 

Vier kilometer
Tijdens de wandeling vertellen de gidsen over de verschillende natuurverbindingen die aangelegd zijn, wat hun rol is en wie de gebruikers zijn van deze verbindingen, zoals das of ree, en denk ook aan insecten of amfibieën. 

De gidsen wijzen op de planten en dieren onderweg. Misschien wel de ijsvogel die regelmatig wordt gezien in Anna’s Hoeve. De wandeling is een kleine vier kilometer.

Er wordt verzameld op de parkeerplaats aan het einde van de Minckelersstraat in Hilversum. Aanmelden kan via viore.org/activiteiten/wandelen. Deelname is gratis.

Uit de krant