Anne Doorn en Peter Kos gaan samen verder met Café-Restaurant De Krachtcentrale.
Anne Doorn en Peter Kos gaan samen verder met Café-Restaurant De Krachtcentrale. Foto: Bob Awick

Overname Restaurant De Krachtcentrale

Bedrijven

HUIZEN - Het restaurant De Krachtcentrale heeft een nieuwe eigenaar. Dat kondigen Peter Kos, eigenaar van De Krachtcentrale en Tarek Zaouia aan.

Vanaf 1 januari 2024 zal Anne Doorn haar intrede doen als mede-eigenaar van het Café-Restaurant De Krachtcentrale en deze tevens gaan runnen.

Tarek Zaouia
Zes jaar geleden begon Tarek Zaouia als horecaondernemer met Café-Restaurant De Krachtcentrale. “Ik kreeg de kans om een uniek restaurant van significante omvang én op een authentieke plek neer te zetten en hier een succesvolle onderneming van te maken. De afgelopen jaren was deze plek mijn tweede thuis, waar ik mijn passie en creativiteit heb kunnen delen.”

Hij kijkt dan ook tevreden terug op deze tijd. “Ik ben trots op het werk dat we samen met het hele team hebben verwezenlijkt en het resultaat dat Café-Restaurant De Krachtcentrale geworden is. Het is nu tijd voor verandering om een nieuw hoofdstuk te beginnen.”

Echt weg uit Huizen gaat Tarek niet. Volgend jaar start hij met een nieuwe onderneming in het Oude Dorp van Huizen.

Nieuwe samenwerking
“Het Café-Restaurant De Krachtcentrale zal door het samengaan met De Galerie tot een bloeirijke samenwerking komen waarin creativiteit onder andere een van de pijlers is”, laat Peter weten. Hij kijkt er naar uit om deze samenwerking aan te gaan met zijn nichtje Anne met wie hij een hechte familieband heeft.

Het Café-Restaurant De Krachtcentrale zal met een warme gastvrijheid en de vertrouwde gezichten van het personeel een nieuwe weg inslaan waarbij de vrouwelijke touch van Anne een belangrijke rol gaat spelen.

Uit de krant