Afbeelding
Foto: PR

Regionale banenmarkt in Filmhuis Bussum

Bedrijven

REGIO - Amaris Zorggroep, HilverZorg, Inovum en Vivium Zorggroep starten unieke samenwerking om te laten zien hoe mooi werken in de ouderenzorg is. Onderdeel daarvan is een gezamenlijke banenmarkt op dinsdag 16 april van 10.00 tot 12.00 uur in Filmhuis Bussum aan de Brediusweg 1.

De zorgsector is voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om de groeiende vraag naar zorg te kunnen beantwoorden. Ze willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor dit mooie werk en laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn in de ouderenzorg. Om deze uitdaging aan te gaan, bundelen de Gooise zorgorganisaties daarom hun krachten.

De regionale banenmarkt is voor bezoekers een unieke kans om in één keer kennis te maken met vier toonaangevende zorgorganisaties in de regio en meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden die zij te bieden hebben. Dus ben je een zij-instromer, een zorgstudent of net afgestudeerd? Moet je nog beginnen aan je carrière in de zorg of ben je al een ervaren zorgprofessional die op zoek is naar een volgende stap? Er zijn mogelijkheden genoeg voor iedereen, mét of zonder zorgdiploma!

Wat kun je verwachten: een kennismaking met de vier zorgorganisaties en kom meer te weten over de openstaande vacatures, ontvang een goodiebag en maak kans op een cadeaukaart ‘dagje uit’ ter waarde van 50 euro.

Uit de krant