Acca Manurung, Paul Koelewijn en Anneke Kooij in Haven 5, waar het evenement plaatsvindt.
Acca Manurung, Paul Koelewijn en Anneke Kooij in Haven 5, waar het evenement plaatsvindt. Foto: Aangeleverd

‘Zin in je werk!’: over de positieve impact van zingeving in je werk

Mensen

HUIZEN - Coachingbedrijf inXentso verzorgt dinsdag 11 oktober het inspiratie-evenement ‘Zin in je werk!’ in Haven 5. Sprekers Anneke Kooij en Acca Manurung delen daar hun ervaringen over de positieve impact van zingeving in hun werk.

In een korte workshop maak je vervolgens een praktische vertaalslag naar jouw werk en leven.

Aanstekelijk
Anneke Kooij, coördinator wijkteam ‘Met Extra Zorg Thuis’, vindt het welzijn van mensen het allerbelangrijkste. Daarna komt de zorg.

“Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk en motiverend. Ze is een pionier met een missie en ook daarin een echte doorzetter”, meldt inXentso.

“Met deze mooie eigenschappen heeft ze de afgelopen jaren een bijzonder mooi wijkteam opgebouwd waar medewerkers graag willen werken.”

Ups en downs
Acca Manurung werd 18 jaar geleden geraakt door het leed van mensen die door een tsunami alles hadden verloren. Hij begon te helpen, eerst alleen, later met een team van jonge mensen: Stichting School van Geduld.

inXentso: “Zijn missie gaf met ups en downs hoop en richting voor anderen. Hij is, samen met zijn vrouw Marianne, meester in groot dromen en klein beginnen.”

Het ‘Zin in je werk!’-event begint om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. De toegang is gratis. Ook koffie, thee en tijd om te netwerken zijn inbegrepen. Aanmelden: inxtenso.nl/zininjewerk/.


De flyer van het evenement. Beeld: inXentso

Uit de krant