Afbeelding
Foto: Bob Awick

Adri Zuijdervliet ontvangt Koninklijke onderscheiding

Mensen

HUIZEN - Adri Zuijdervliet is afgelopen zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zijn Koninklijke onderscheiding kreeg hij uit handen van burgemeester Niek Meijer tijdens de slotavond voor leden en medewerkers van The Pride.

Adri Zuijdervliet heeft zich al ruim 30 jaar ingezet als vrijwilliger voor Winterguard The Pride. Hij beheert niet alleen het clubgebouw, dat ook verhuurd wordt aan derden, maar onderhoudt ook nauw contact met de huurder. Adri zorgt ervoor dat de leden altijd kunnen genieten van een warme en gastvrije omgeving waar zij kunnen samenkomen en trainen.

Decors en bouwcommissie
Naast het beheer van het gebouw, beheert en bemant Adri ook de bar. De glimlach en vriendelijkheid van zijn bediening maken van de bar een plek waar mensen graag samenkomen na trainingen en optredens. Daarnaast is hij ook de coördinator bij het bouwen van nieuwe decors, die ieder jaar weer gebouwd worden voor de nieuwe shows.

Ook in de verbouwing om het pand te vergoten heeft hij een belangrijke rol gespeeld. Adri nam het voortouw in de bouwcommissie en na de uiteindelijke goedkeuring tot verbouwing was hij, met vele vrijwilligers, bijna altijd aanwezig op de bouwplaats om de bouw zelf te begeleiden en ook mee te werken.

Uit de krant