Afbeelding

Vergroot de kans op verkopen

Advertorial

Showrooms zijn een belangrijk onderdeel in de verkoop van producten en diensten. Ze bieden de klant de mogelijkheid om de producten of diensten te zien en te ervaren, wat de kans op een aankoop vergroot. Voor een goede ervaring is het van belang dat de producten goed vertoont worden. Het gebruik van textielframe displays en notitieblokken kan hierbij helpen en de ervaring versterken.

Textielframe displays zijn een geweldige manier om de aandacht van klanten te trekken en hen een indruk te geven hoe een product of dienst eruit kan zien. Deze displays worden vaak gebruikt in showrooms en kunnen worden aangepast aan de stijl en kleuren van het interieur. Het textiel dat wordt gebruikt voor de frames is meestal van hoge kwaliteit en kan worden bedrukt met verschillende ontwerpen en afbeeldingen.

Een textielframe bestellen is super handig wanneer je een duidelijke tentoonstelling wilt geven van jouw marketingboodschap. Het wordt veel gebruikt in winkels en op beurzen. Dit kan de eerste indruk van het product of de dienst versterken en ervoor zorgen dat klanten geïnteresseerd raken. Ook kan het gebruikt worden om een afbeelding te tonen van hoe een specifieke dienst wordt verleend, zodat klanten een idee krijgen van hoe de dienst of stappenplan eruit ziet als deze wordt uitgevoerd.

Meer dan een handig hulpmiddel

Daarnaast zijn notitieblokken een handig hulpmiddel voor showrooms. Ze stellen zowel het personeel als klanten in staat om aantekeningen te maken over het product of de dienst. Eventuele vragen of opmerkingen die ze hebben kunnen ook genoteerd worden. Notitieblokken zijn handig voor verkopers, omdat ze kunnen zien welke specifieke vragen of opmerkingen klanten hebben. Hierdoor kunnen ze nog beter aansluiten op de wensen en behoeftes van hun klanten.

Notitieblokken kunnen ook gebruikt worden als promotiemiddel voor het product of de dienst. Bijvoorbeeld door het logo van het bedrijf op de voorkant te laten bedrukken. Dit kan ervoor zorgen dat klanten het notitieblok mee naar huis neemt en het laat gaat gebruiken, waardoor jouw logo wordt herkent en de kans groter is dat ze aan je denken om nog een bezoek te brengen. Laat daarom notitieblokken bedrukken met logo of bedrijfsnaam en zorg ervoor dat de klant verder gaat met promoten waar jouw showroom of winkel is gestopt!

Naast textielframe displays en notitieblokken zijn er nog vele andere hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om showrooms aantrekkelijker te maken voor klanten. Roll up banners zijn bijvoorbeeld een geweldige manier om informatie over het product of de dienst en het bedrijf te tonen. Deze banners kunnen eenvoudig worden opgezet en weer worden afgebroken en zijn daardoor ideaal voor tijdelijke showrooms.

Ook het gebruik van vlaggen is een optie die kan worden overwogen voor showrooms. Vlaggen kunnen worden bedrukt met het logo van het bedrijf of de naam van het product of de dienst en worden geplaatst bij de ingang van de showroom. Dit valt gelijk op het oog bij langslopende en bezoekers.

Uit de krant