Mosquad viel twee keer in de prijzen dit weekend.
Mosquad viel twee keer in de prijzen dit weekend. Foto: Dansstudio Modance

Dansschool Modance valt in de prijzen

Sport

HUIZEN - Het was een druk weekend voor de dansstudio Modance uit Huizen. Zaterdag deden ze mee aan Breack the Floor in Baarn. Op zondag moesten ze naar Heesch voor de voorronde van Dance waves.

“We hebben met vijf wedstrijdgroepen en drie duo’s gedanst dit weekend”, vertelt Monique Duim, eigenaar van dansschool Modance. “Onze jongste wedstrijdgroep MoSquad werd tweede in de categorie t/m 9 jaar op zaterdag bij Breack the Floor en op zondag weer tweede bij Dance Waves. Echt zo ontzettend knap!”

Monique is ook trots op de resultaten van de groep Modify die meedeed in de categorie tot 16 jaar. “Zaterdag werden ze vijfde van de 18 teams en zondag zelfs derde. Echt knap!” Ook de groep Motown ging met een beker naar huis. Zondag deden zij mee in de categorie tot 15 jaar bij Dancewaves en werden ze derde.

Duo’s
Ook de duo’s vielen in de prijzen. Duo Alyssa en Merle werden derde en het duo Senna en Merle wisten de eerste plek te behalen in de leeftijdscategorie tot 16 jaar. “Onze andere twee groepen deden het ook erg goed, maar vielen er helaas net buiten. Toch maakt ons dat niet minder trots!”, besluit Monique.

Uit de krant